UGAL

CONSILIUL DE ADMINISTRAŢIE
 
HOTĂRÂREA
nr.  33/25.5.2016
 
Conform:
Legii Educaţiei Naţionale nr. 1/2011,
Cartei Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi,
Ordinului Ministrului Educaţiei Naționale și Cercetării Științifice nr. 3174/18.02.2016 privind numirea Rectorului, 
Consiliul de Administraţie, din data de 25.5.2016, 
 
HOTĂRĂȘTE:

 
Art. 1. Se avizează solicitarea domnului Chivu Alexandru, absolvent al Facultății de Știința și Ingineria Alimentelor, programul de studii universitare de licență Măsurători terestre și cadastru, promoția 2010, de a susține examenul de finalizare a studiilor la Facultatea de Științe Exacte și Inginerești din cadrul Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia, sesiunea iunie 2016. 
Solicitarea se trimite Senatului universitar spre aprobare.
 
Art. 2. Se avizează solicitarea domnului Bălan Liviu Ionut, absolvent al Facultății de Știința și Ingineria Alimentelor, programul de studii universitare de licență Măsurători terestre și cadastru, promoția 2014, de a susține examenul de finalizare a studiilor la Facultatea de Științe Exacte și Inginerești din cadrul Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.
Solicitarea se trimite Senatului universitar spre aprobare.
 
Art. 3. Se avizează solicitarea doamnei Lepădatu Ionica, absolventă a Facultății de Știința și Ingineria Alimentelor, programul de studii universitare de licență Măsurători terestre și cadastru, promoția 2014, de a susține examenul de finalizare a studiilor la Facultatea de Științe Exacte și Inginerești din cadrul Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.
Solicitarea se trimite Senatului universitar spre aprobare.
 
Art. 4. Se avizează solicitarea doamnei Petre Ivanca (Șutru), absolventă a Școlii Superioare de Jurnalistică din București, specializarea Presă scrisă, promoția 2004, de a susține examenul de finalizare a studiilor la Facultatea de Litere din cadrul Universității noastre, sesiunea iunie 2016.
Solicitarea se trimite Senatului universitar spre aprobare.
 
Art. 5. Se avizează solicitarea domnului Flonta Cătălin Daniel, absolvent al Școlii Superioare de Jurnalistică din București, specializarea Presă scrisă, promoția 2004, de a susține examenul de finalizare a studiilor la Facultatea de Litere din cadrul Universității noastre, sesiunea iunie 2016.
Solicitarea se trimite Senatului universitar spre aprobare.
 
RECTOR,
Prof. univ. dr. Iulian Gabriel BÎRSAN
 
 
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email