UGAL

În perioada 17 - 22 iunie a.c., Centrul Regional pentru Promovarea Proprietății Industriale (CRPPI) din Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați,  în colaborare cu Departamentul pentru Formare Continuă și Transfer Tehnologic (DFCTT), a organizat un curs postuniversitar de formare și dezvoltare continuă care vizează obținerea, protejarea și comercializarea drepturilor de proprietate industrială.
Cursul Aspecte practice în domeniul proprietății industriale, gândit ca un stagiu de specializare în România a cadrelor didactice din școlile românești din Republica Moldova și Ucraina, a adus la aceeași masă reprezentanți ai universităților partenere: Universitatea Pedagogică de Stat „Ion Creagă” din Chișinău, Universitatea de Stat din Comrat, UTA Găgăuzia, Universitatea „Grigore Țamblac” din Taraclia, Republica Moldova și Universitatea Umanistă de Stat din Ismail, Ucraina.
Participanții la curs au avut oportunitatea de a face schimb de experiență și bune practici cu colegii de la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați și au beneficiat de consilierea oferită de către Adrian Negoiță, Director, Direcția Brevete de Invenție din cadrul OSIM.
Directorul CRPPI, Șef lucr. dr. ing. Cristian Munteniță, declară că scopul cursului a fost îndeplinit cu succes, dovadă fiind feedback-ul pozitiv primit la încheierea stagiului.
Finalul cursului a fost marcat de înmânarea diplomelor de participare de către Rectorul Universității gălățene, Prof. dr. ing. Iulian-Gabriel Bîrsan, ocazie cu care s-au discutat noi perspective de colaborare în domeniul educației și cercetării.
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email