UGAL

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați a pregătit zilele acestea o serie de activități pentru a marca împlinirea a 71 de ani de învăţământ superior la Galaţi. Miercuri, în Sala Senatului, a avut loc o ceremonie de premiere a celor care s-au făcut remarcaţi  în 2018.

Este vorba despre profesori care au obținut rezultate deosebite, reprezentanți ai unor societăți și instituții cu care facultățile universității au colaborat de-a lungul timpului pentru stagiile de practică ale studenților sau care au angajat absolvenți, parteneri din mediul socio-economic cu care instituția are acorduri  încheiate în cadrul proiectului „Universitate pentru comunitate”, reprezentanți ai organizațiilor studențești și jurnaliști care au promovat acțiunile derulate de universitate. De asemenea, au fost acordate premii speciale unor instituții și asociații cu care universitatea a derulat proiecte de succes, trofee pentru colaborare academică fără frontiere iar domnul prof. univ. dr. Iulian-Gabriel Bîrsan, rectorul în funcție al Universității, a primit trofeul pentru „20 de ani de învățământ transfrontalier”.

Ceremonia a fost urmată de o recepție, în sala Pașilor Pierduți, la care au fost invitați reprezentanți ai facultăților, ai administrației locale și județene, dar și reprezentanți ai mediului economic. Vineri, 22 martie, de la ora 18.00, comunitatea UDJG este invitată la un spectacol gratuit la Teatrul Muzical „Nae Leonard”, iar sâmbătă va avea loc tradiţionalul Bal al Universitarilor.

LISTA PREMIILOR OFERITE ÎN CADRUL CEREMONIEI DIN SALA SENATULUI
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email