UGAL

Societatea Română de Medicină Fizică, de Recuperare și Balneoclimatologie (SRMFRB) și Asociația Română de Balneologie (ARB), în parteneriat consorțial cu Societatea Română de NeuroReabilitare (RoSNeRa) si Societatea Română de Patologie, Terapie și Recuperare Vertebro Medulare (RoSCoS), organizează în perioada 4-6 Septembrie 2019 la Galați, Congresul Național, cu participare internațională, de Medicină Fizică, de Recuperare și Balneologie, în parteneriat cu Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, prin Facultatea de Medicină și Farmacie.


Termenul pentru trimiterea rezumatelor: 31 Mai 2019,  la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Lucrările prezentate în varianta E-POSTER vor fi trimise în intervalul  01 iunie - 31 iulie 2019 la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Prezentările .ppt/.pptx sau .pdf ale lucrărilor orale acceptate pot fi transmise (în același interval) prin email la adresa: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Toate detaliile legate de programul acestui congres, taxele de participare și formularele de înscriere le găsiți accesând link-ul următor: http://srmfrb.ro/Congres2019.php
 
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email