UGAL

Școala Internațională de Vară de la Universitatea din Köln (CISU – Cologne International Summer University) este o școală de vără organizată pe o perioadă de 2 săptămâni, 5 – 15 august 2019, care le oferă studenților de la licență și master ocazia să frecventeze cursuri  din domeni precum: Analiza Afacerilor, Sectorul Energetic European, Afaceri și Marketingul Jocurilor Video, etc.


Cursurile sunt predate de către profesori din cadrul Facultatii de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul Universității „St. Kliment Ohridski” din Sofia, Bulgaria, una dintre cele mai importante instituții de învățământ și cercetare din Balcani, precum și în cadrul facultății din Köln. Toate cursurile sunt predate în limba engleză și valorează câte 4 credite.

Pentru înscrieri și informații suplimentare (costuri, programul academic, cazăre, etc.), puteți accesa link-ul următor: https://www.international.wiso.uni-koeln.de/de/incoming-students/short-programmes/cisu-cologne-international-summer-university-bsc-msc/
 
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email