UGAL

Miercuri, 22 noiembrie 2017, începând cu ora 13.30, în sala D12, va avea loc inaugurarea laboratorului de inovare deschisă creat la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați în cadrul proiectului DA-SPACE - Open Innovation to raise Entrepreneurship skills and Public Private Partnership in Danube Region, în cadrul programului transnational Interreg Danube.
 
Prin programul DA-SPACE au fost create șapte laboratoare de inovare deschisă în șapte țări riverane Dunării. În cadrul laboratorului de inovare deschisă nou creat în cadrul universității gălățene, primul de acest gen în România, echipe de studenți, sub îndrumarea unor mentori, vor căuta soluții și vor dezvolta idei de afaceri pornind de la probleme din lumea economică și socială, lansate de companii, administrații publice, universități.

Participarea este gratuită și se pot înscrie profesori, actuali studenți sau absolvenți ai Universității „Dunărea de Jos” din Galați.
 
Agenda workshop-ului:
Înregistrarea particpanților 13:00-13:30
Deschiderea evenimentului
Intervenții invitați
Prezentarea proiectului DA-SPACE
Intervenții parteneri
Inaugurarea și vizitarea laboratorului
Încheiere
 
Pentru înscrieri sau alte întrebări, vă rugăm să vă adresați d-lui profesor Florin Popescu, la adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email