UGAL

Joi, 27 aprilie, la Facultatea de Arhitectură Navală, studenții din anul II se vor întâlni și vor dialoga cu un absolvent de succes - George Jagîte, care le va vorbi despre drumul de la UDJG la Deepwater Technology Research Centre din Singapore, locul său de muncă.


Încă din ultimul an al studiilor de licență, George  (26 de ani) s-a alăturat Departamentului de Analiză Structurală proaspăt înființat în cadrul Bureau Veritas Galați. Fiind afiliat Departamentului Comercia Offshore din Bureau Veritas Paris, după primul an de experiență a plecat, timp de 3 luni, în Head Office pentru schimb de experiență și un training avansat.

Imediat după absolvirea studiilor de masterat, George s-a alăturat primului Centru de cercetare al Bureau Veritas în regiunea Asia-Pacific, intitulat Deepwater Technology Research Centre. În prezent lucrează ca hydro-structure engineer, oferind suport clienților și partenerilor locali în domeniul analizei interacțiunii fluid-structură și cercetează efectele hidroelasticității asupra răspunsului structural.

În ultimul an, George Jagîte a participat la două conferințe internaționale, în Coreea de Sud și Olanda, alături de cercetători din întreaga lume, urmând ca anul acesta, în septembrie, să participe la o conferință în China.

Întâlnirea  va avea loc  începând cu ora 11,45, în corpul CN al Facultății de Arhitectură Navală.
 

Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email