UGAL

Parteneriatul are ca obiectiv principal implicarea studenților în derularea de stagii de practică în cadrul Camerei de Comerț Iberico Române, precum și participarea reprezentanţilor celor două organizații la evenimente naționale și internaţionale dedicate promovării învățământului gălățean.

Dorim să mulțumim romnului Roberto Vâlsan, președintele CCIRO și domnului Cătălin Șerbu, delegat Aragon al CCIRO pentru modul în care sprijină tinerii din România.

„Acordul Erasmus+, încheiat cu Camera de Comerț Iberico Română, este unul dintre demersurile strategice din 2017, dedicate dezvoltării portofoliului de parteneri de practică internaționali pentru studenții facultății noastre. Un astfel de parteneriat este necesar pentru creșterea șanselor de inserție profesională a viitorilor absolvenți, prin dezvoltarea acelor competențe solicitate astăzi în organizațiile internaționale. Pentru început, în perioada iulie-august 2017, trei studente de la specializarea Relații Internaționale și Studii Europene vor realiza un stagiul de practică la Camera de Comerț Iberico Română”, a precizat Luminița Iosif, coodonator Erasmus+ în cadrul Facultății de Istorie, Filosofie și Teologie.
 
Sursa foto: www.gazetadespania.es
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email