UGAL

Domingo Ribeiro Soriano
Universitatea „Dunărea de Jos” din Galaţi, la propunerea Facultății de  Economie şi Administrarea Afacerilor, are onoarea de a conferi titlul de Doctor Honoris Causa profesorului universitar doctor Domingo Ribeiro Soriano, o personalitate marcantă la nivel internațional în domeniul managementului. 
 
Festivitatea va avea loc pe data de 29 martie 2017, începând cu ora 10.00, în Sala Senatului din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galaţi.
 
Activitatea sa de cercetare este impresionantă, fiind fondator și editor în cadrul a numeroase jurnale de prestigiu, precum: International Entrepreneurship and Management Journal (Springer), Service Business (Springer), Service Industries Journal (Taylor & Francis) și Management Decision (Emerald). A publicat peste 50 de articole în reviste indexate în cele mai relevante baze de date internaționale (Web of Science, Scopus, ScienceDirect).  

Domingo Ribeiro Soriano a avut un rol esențial în parteneriatul dintre facultățile de economie din cadrul Universității din Valencia, respectiv Universității „Dunărea de Jos” din Galaţi, sprijinind intrarea Facultății de  Economie şi Administrarea Afacerilor din Galați în comunitatea European Foundation of Management Development, din care fac parte facultățile de business de elită din Europa. 

La acest eveniment deosebit pentru comunitatea științifică vor participa reprezentanții mediului academic din Galați și din alte centre universitare din România, precum și reprezentanţi ai mediului de afaceri şi comunităţii locale.
 
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email