UGAL

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați
Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați a obținut aprobarea Ministrului Educației Naționale și Cercetării Științifice nr. 4938/12.08.2016 privind funcționarea domeniului de doctorat „Inginerie și management în agricultură și dezvoltare rurală”, instituția academică gălățeană fiind printre primele  din țară care organizează astfel de studii doctorale. Înființarea acestui nou domeniu de studii doctorale la Galați s-a realizat în urma validării de către Consiliul General al Consiliului Național de Atestare a Titlurilor, Diplomelor și Certificatelor Universitare (CNATDCU) și a evaluării  instituționale a Universității „Dunărea de Jos” din Galați de către Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Superior (ARACIS).

Conducătorii de doctorat abilitați pe acest domeniu sunt prof.univ.dr.ec. Silvius Stanciu, conf.univ.dr.ec. Magdalena Maria Turek Rahoveanu și conf.univ.dr.ing.ec. Adrian Gheorghe Zugravu.

Domeniul  „Inginerie și management în agricultură și dezvoltare rurală” va face parte din școala doctorală de inginerie din cadrul IOSUD–UDJG.

Certificările MENCS, CNATDCU și ARACIS eliberate pe parcursul procesului de înființare a acestui nou domeniu de studii doctorale demonstrează nivelul ridicat al cercetării științifice realizate în cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați.
 
 
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email