UGAL

Foto echipa SSMG
În perioada 21-24 iulie 2016, Uniunea Națională a Studenților din România organizează, la București, cea de-a patra ediție a Campionatului Național de Fotbal. Cu acest prilej, echipele tuturor centrelor universitare, membre ale UNSR: Iași, București, Timișoara, Craiova, Constanța, Târgu Jiu, Târgu Mureș, Bacău, Galați, Petroșani, Târgoviște, Pitești și Ploiești vor concura pentru a obține cel mai râvnit trofeu din această vară: Cupa UNSR.

Proiectul încearcă să tragă un semnal de alarmă în rândul tinerilor cu privire la necesitatea unui stil de viață sănătos, îndemnându-i pe aceștia la mișcare.

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați va fi reprezentată și anul acesta de Societatea Studenților Mediciniști Galați, ce onorează invitația UNSR, participând cu o echipă formată din studenți ai UDJG. Acest proiect inițiat de către UNSR este un prilej pentru echipa de studenți ai Universității „Dunărea de Jos” din Galați să se relaxeze după examenele din sesiune și să-și facă noi prieteni din alte centre universitare.

„Vrem să facem o figură frumoasă la această ediție de campionat și să ne clasăm cât mai sus. Suntem nerăbdători să jucăm pentru Cupa UNSR, mai ales că abia s-a terminat sesiunea şi simţeam cu toţii nevoia de relaxare. Mergem la București cu gândul că abia aşteptăm să ne revedem prietenii”, a declarat Vitalie Rusu, vicepreşedinte al SSMG.

Situându-se pe locul al cincilea în competiția de anul trecut, echipa Galațiului își dorește anul acesta să aducă trofeul acasă.

Le dorim succes deplin!

Sursa foto: Bogdan Murarusi (UNSR)
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email