UGAL

Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați
Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați continuă să fie un deschizător de drumuri în domeniul cercetării doctorale din România.
 
Prof univ. dr. ec. ing. Silvius Stanciu, Conf. univ. dr. ec. Magdalena Maria Turek Rahoveanu și Conf. univ. dr. ing. ec. Adrian Gheorghe Zugravu, cadre didactice ale Universității „Dunărea de Jos” din Galați, au obținut atestatele de abilitare în domeniul de studii universitare de doctorat Inginerie și Management în Agricultură și Dezvoltare Rurală.
 
Conform  HG 580/9.07.2014, domeniul de studii universitare de doctorat Inginerie și Management în Agricultură și Dezvoltare Rurală este încadrat în Domeniul fundamental de ierarhizare Ştiinţe inginereşti, Ramura de ştiinţă Ingineria şi Managementul Resurselor Vegetale.
 
Ordinul Ministrului Educației Naționale și Cercetării Științifice, eliberat în acest scop, certifică nivelul ridicat al cercetării științifice realizate în cadrul universității noastre și capacitatea acestor cadre didactice de a conduce lucrări de cercetare doctorală.
 
Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați este una din primele unități de învătământ superior din România care va organiza studii doctorale în acest domeniu.
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email