UGAL

Foto diplomă
În perioada 25.05-27.05.2016 s-au desfăşurat la Brno, în Republica Cehă, lucrările celei de-a 25 a ediții a Conferinței în Metalurgie şi Materiale - METAL 2016. Din partea Universității “Dunărea de Jos” din Galați a participat doamna As.dr.ing.ec. Carmen Penelopi Papadatu, cadru didactic titular la Facultatea de Inginerie, Departamentul de Ştiința şi Ingineria materialelor.

La concursul de postere organizat în cadrul conferinței, reprezentanta universității gălățene a cȃştigat o Mențiune de onoare, cu o  lucrare ce constituie o trecere în revistă a tezei sale de doctorat.  

As. dr. ing. ec Carmen Penelopi Papadatu este prima romȃncă recompensată cu un premiu la această competiție, la care au participat 280 de postere din 11 țări: Franța, Anglia, Cehia, Polonia, Turcia, Rusia, Ucraina, Algeria, Taiwan, Austria și Romȃnia. Primele trei premii au fost câștigate de reprezentanți ai Franței, Poloniei și Cehiei.

În urma participării la această conferință, doamna As.dr.ing.ec. Carmen Penelopi Papadatu a primit din partea Universității Tehnice din Ostrava, organizatoarea Conferinței METAL 2016, propunerea de a colabora în viitor pe teme de cercetare  în domeniul tratamentului neconvențional în câmp magnetic pentru a obține proprietăți îmbunătățite ale diferitelor clase de oțeluri. 
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email