UGAL

Foto diplomă
„Technical-Scientifical, Artistic and Literary Book Salon“ este un eveniment ce are loc în cadrul  European Exhibition of Creativity and Innovation (EUROINVENT), cel mai mare salon anual de invenții din Europa de Sud-Est. 

La evenimentul din acest an prof. univ. Silvius Stanciu, de la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, a obținut medalia de argint pentru lucrarea „Security, Safety and Continuity on Agrifood Chain”, apărută la Editura Lambert Publishing House-OmniScriptum, Saarbrücken, Germany.

În cadrul salonului de carte tehnico - științifică, artistică și literară sunt referențiate de către un juriu internațional, format de cadre didactice universitare, volume, monografii, albume și reviste editate în ultimii doi ani, fiind recompensată valoarea ridicată a publicațiilor științifice prezentate.

EUROINVENT, singurul eveniment din România derulat sub egida Federației Mondiale a Inventatorilor (IFIA) și World Inventions Intellectual Property Associations (WIIPA), promovează creativitatea românească în context european și a celei europene în context internațional, prin expunerea contribuțiilor școlilor academice, a institutelor de cercetare și a inventatorilor individuali.
 
Începând cu anul 2015, alături de organizatorii români Romanian Inventors Forum, Europe Direct Iași, Universitatea „Al. I. Cuza Iași”, Universitatea Tehnică „Gheorghe Asachi” Iași sunt implicați în organizare și Universiti Malaysia Perlis, Ubudiyah University Indonezia și Malaysian Research & Innovation Society.
 
La a 8-a ediție a EUROINVENT (19-21 mai 2016, Iași, România) au fost prezente peste 500 de creații ale inventatorilor și cercetătorilor din întreaga lume, fiind înregistrat un număr de circa 40.000 de vizitatori.
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email