UGAL

Foto Eveniment
La sala Siderurgistul, trei echipe ale liceenilor gălățeni au răspuns provocării la fotbal venită din partea echipei unor viitori ingineri. Echipei studenților li s-au alăturat la competiție echipe de la Colegiul Tehnic „Radu Negru”, Colegiul Tehnic „Traian Vuia” şi Liceul „Sfânta Maria”. A fost a doua ediție a Campionatului de minifotbal organizat de Facultatea de Inginerie din cadrul Universității „Dunărea de Jos” din Galați. 



„Tradiţie în performanţă nu este numai motto-ul nostru ci şi un ideal pe care îl creem şi de care ne ţinem strânşi legaţi dar nu numai într-un mediu ingineresc. Noi vrem să atingem performanţe prin atitudinea şi prin fairplay-ul cu care suntem obişnuiţi. Astfel că încercăm să menţinem mereu o legătură strânsă cu generaţiile tinere de elevi, viitori studenţi, prin medii care să nu ne diferenţieze. Aşadar, o provocare pentru noi a fost să facem ceva ce nu facem în fiecare zi, ceva care să demonstreze că putem socializa şi în alţi termeni decât inginereşti şi organizat un campionat de fotbal la care au participat câteva din liceele din Galaţi ce au formate echipe de fotbal foarte bine antrenate. Aşa am reuşit să organizăm a II-a ediţie a campionatului de fotbal la care au participat o echipă de studenţi ai Facultăţii de Inginerie din Galaţi împreună cu alte trei echipe, formate din elevi ai liceelor: Colegiul Tehnic “Radu Negru”, Colegiul Tehnic “Traian Vuia” şi Liceul “Sfânta Maria”. În funcţie de rezultatul obţinut după primele întâlniri directe, echipele câştigătoare şi-au disputat locul I iar echipele care au pierdut primele întâlniri s-au luptat pentru locul al III-lea. Alături de noi au fost şi UVSAR, organizaţie de voluntari special pregătiţi pentru a acorda primul ajutor la nevoie”, a spus decanul Facultății de Inginerie, prof. dr. ing. Marian Bordei.

Locul întâi a fost adjudecat de echipa Colegiului Tehnic „Traian Vuia”, pe locul al II-lea s-a clasat echipa Facultăţii de Inginerie, locul al III-lea a fost ocupat de liceenii de la „Sfânta Maria” în timp ce pe locul patru s-a clasat echipa Colegiului Tehnic „Radu Negru”. Până la urmă, mai important decât cine ce treaptă a podiumului a ocupat a fost mișcarea și socializarea, așa că toată lumea a avut de câștigat.
Facebook Twitter LinkedIn Vkontakte Email